Ai mancat prea mult, de Sarbatori? Nu te panica: toata lumea trece prin asta! Important este sa iei masuri, imediat dupa ce ai facut excesul alimentar, sa nu astepti kilogramele in plus sa se adune. O modalitate eficienta si simpla de a combate excesele alimentare, in perioada Sarbatorilor, o reprezinta tratamentele anticelulitice folosite acasa. Indiferent daca alegi un tratament anticelulitic complex sau un singur gel anticelulitic, este important sa il folosesti zi de zi, cu consecventa. Iata propunerile mele, pentru acest sezon:

Therma-Frio-Shock ramane recomandarea mea principala, in materie de tratamente anticelulitice. Este un tratament anticelulitic spectaculos si eficient, cu rezultate rapide si usor de folosi. Ingredientele lui active si dublul efect termic (cald-rece) te vor ajuta sa obtii silueta mult visata, in cel mai scurt timp. Detalii despre cel mai bine vandut si cel mai apreciat tratament anticelulitic by Irina Reisler poti vedea aici.

Therma Gelul este o alta varianta buna, pentru remodelarea siluetei, in timpul Sarbatorilor. Si eu folosesc acest gel anticelulitic, in aceasta perioada a anului ;). Poti contracara efectele mancarurilor multe si grase chiar si cu un singur produs liporeductor, daca acesta este de calitate. Therma Gelul contine cele mai eficiente substante anticelulitice active: centella asiatica, guaranina, L-carnitina, iedera, acebo si fucus.

Serul anticelulitic Bio-Shock Cellucomplex este un produs eficient, rapid si foarte usor de aplicat. Il poti folosi cu succes, in perioada Sarbatorilor, prin simpla aplicare, la tine acasa. El tinteste in nodulii anticelulitici, indiferent daca ai kilograme in plus sau nu. In plus, este un limfodrenant excelent si te ajuta sa elimini toxinele, din organism.

Toate produsele anticelulitice amintite pot fi achizitionate de pe store.irinareisler.ro si au preturile reduse, pana pe 31 decembrie.

Sarbatori cu bine!

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler