Sfatul numarul 1: Fa-ti autotestul si afla in ce stadiu este celulita ta:

Stadiul 0: Cind stai in picioare sau intinsa, pielea este neteda. Cind ciupesti un strat de tesut, vezi doar un strat de piele, fara aspect de celulita, indiferent daca stai in picioare sau intinsa.

Stadiul 1: Cind stai in picioare sau culcata, pielea este neteda, insa atunci cind ciupesti, se observa “gropite”, in tesut.

Stadiul 2: Cind stai intinsa, pielea poate aparea neteda, insa atunci cind stai in picioare, se observa aspectul de coaja de portocala.

Stadiile 3 si 4: Celulita este evidenta, in orice pozitie, vizibila cu ochiul liber, fara sa fie nevoie sa ciupesti pielea.

Sfatul numarul 2:

Inarmeaza-te cu rabdare si nu astepta miracole, daca ai celulita in stadiile 3, 4. Nodulii de celulita vechi, intariti, incapsulati sint asemanatori cu o nuca. Mai intii, trebuie sparta coaja, adica membrana care incapsuleaza grasimea, si abia apoi incepe procesul de “topire” a grasimii.

Sfatul numarul 3: Fa-ti tratamente anticelulitice, acasa, cu consecventa, de 4, 5 ori/saptamina ! Daca aplici crema anticelulitica doar prin masaj, fara film osmotic sau benzi elastice, poti face tratamentul de 2 ori/zi, dimineata si seara.

Sfatul numarul 4: Alege produsele anticelulitice de calitate, profesionale, care iti ofera rezultate de durata. Cauta cei mai eficiente ingrediente anticelulitice: L-carnitica, fucus, iedera, guaranina, centella asiatica, metil nicotinate. Extractul de acebo este un nou ingredient anticelulitic, absolut spectaculos. Therma Gelul il are in componenta lui. Afla-i beneficiile,  in secventa VIDEO.

Sfatul numarul 5: Nu recurge la masajul anticelulitic violent. Masajul facut violent nu te va ajuta sa spargi nodulii celulitici, ci vasele de singe. Vinataile nu au ce cauta, pe corpul tau. Iti vor aduce doar probleme vasculare, in viitor.

Sfatul numarul 6: Invata tehnicile de masaj anticelulitic corecte. In urmatoarea secventa VIDEO, specialistul nostru Gabriela Surugiu iti arata tot ce trebuie sa stii. Sa iti fie de folos !

Sfatul numarul 7: Bea minimum 2, 3 litri de apa/zi. Apa este esentiala, in distrugerea celulitei, la fel de importanta ca si crema sau masajul. Ea dreneaza grasimea dislocata si o elimina, din organism. Daca nu bei apa, grasimea topita va ramine, in corpul tau, si se va incapsula in alte celule grase.

Sfatul numarul 8: Consuma ceaiuri si alimente anticelulitice. Dintre acestea, iti amintesc de lamiie, ananas, pomelo, scoici, ardei iute, patrunjel, coacaze, peste, lactate degresate. Dintre ceaiuri, alege ceaiul verde, ceaiul de mesteacan, ceaiul de urzici si alte ceaiuri diuretice, de la plafar.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler