Drenaj limfatic

Drenaj limfatic

Drenajul limfatic manual reprezinta cea mai profunda metoda de detoxifiere a organismului. Cu ajutorul acestei forme de masaj, toxinele adunate in limfa sint eliminate, balonarea dispare, retentia hidrica se reduce considerabil si toate organele isi reiau functiile normale. Rezultatul ? Apare rapid si te face sa te simti perfect.

A nu detoxifia organismul echivaleaza cu a nu face curatenie in casa. Circulatie limfatica deficitara inseamna toxine adunate in organism, retentie hidrica, imunitate scazuta, stare generala proasta si kilograme incapatinate, care nu vor sa plece, in ciuda eforturilor noastre. Intr-un program de slabire corect, drenajul limfatic este la fel de important, ca si tratamentele anticelulitice, el avind un cuvint greu de spus in evaluarea lunara a rezultatelor.  Totodata, drenajul limfatic te ajuta la sporirea imunitatii. Rezistenta organismului creste prin curatarea limfei si, implicit, prin stimularea formarii de anticorpi, in ganglionii limfatici. Efectele curative ale drenajului limfatic sint fabuloase si nu pot fi aduse de nici o alta terapie:eliminarea toxinelor, inlaturarea retentiei hidrice, imbunatatirea digestiei si tranzitului intestinal, stimularea producerii de anticorpi, cresterea imunitatii, inmuierea si drenarea grasimii, in cazul kilogramelor in plus, imbunatatirea functiilor tuturor organelor, inlaturarea diverselor dureri, de la cele de cap, pina la cele reumatice si eliminarea stresului. In afara efectelor curative, medicale, drenajul limfatic ofera si o relaxare cu totul speciala. Masajul se face prin miscari foarte usoare, terapeutul atingind pielea clientei numai cu virfurile degetelor, intr-o miscare lenta si foarte delicata. De fapt, aceasta este tehnica corecta, in drenajul limfatic. Atingerea este ca o mangaiere de aripi.

Inca un detaliu important: nu confundati drenajul limfatic cu preso-drenajul. Drenajul limfatic se realizeaza manual, iar in salonul nostru, este facut de o asistenta medicala specializata in aceasta terapie.

In secventa video, poti sa vezi cum se realizeaza drenajul limfatic si poti afla mai multe detalii despre aceasta terapie.