Mi-am propus ca, periodic, sa revin cu acest mesaj: “Spune “nu” masajului anticelulitic violent, care te umple de vinatai !”, pentru ca mitul, care spune ca masajul anticelulitic bine facut este cel agresiv, care produce vinatai,  are radacini adinci si iti pune in pericol sanatatea. Masajul anticelulitic corect facut nu trebuie sa fie violent si nu trebuie sa-ti produca vinatai ! Rezultatele bune nu depind de aceste aspecte, ci de tehnicile corecte, de presiunea constanta a masajului, de produsele folosite. Ca sa te convingi, te astept la salon, alaturi de specialistii nostri ! In VIDEO, unul dintre ei iti ofera o scurta demonstratie si informatii detaliate.

Care sint riscurile, daca vom crede in acest mit si vom solicita specialistilor un masaj anticelulitic violent, care sa lase urme ? Iata doar citeva, dintre ele:

  • vinataile inseamna vase de singe sparte, pe moment, si probleme circulatorii, pe viitor;
  • tumefierile produse inseamna tesut tratumatizat;
  • ganglionii limfatici pot fi afectati si pot aparea probleme ale sistemului limfatic si edeme, adica acumulari anormale de limfa. In zonele cu ganglioni, masajul anticelulitic trebuie facuta cu blindete maxima si numai cu anumite tehnici, specifice drenajului limfatic.

In concluzie, dorinta de a scapa de celulita, printr-un masaj agresiv, puternic, nu trebuie sa fie mai mare decit dorinta de a fi sanatoasa ! Este important sa faci masajul corect si sa folosesti produse anticelulitice si pentru slabire  de calitate.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler