PostQuam Romania

PostQuam Romania

PostQuam Romania

In salonul nostru, lucram exclusiv cu produse PostQuam si Alissi Bronte, cosmetice profesionale si organice de cea mai inalta calitate, ai caror distribuitori unici in Romania sintem. Aparatura din salon poarta acelasi brand si, datorita calitatii ei, ne permite sa oferim clientelor noastre terapii faciale si corporale de maxima performanta. Detalii despre fiecare produs folosit in cadrul tratamentelor de la Private Boutique Salon by Irina Reisler, gasesti in magazinul nostru virtual: store.irinareisler.ro.

“PostQuam, PROFESSIONAL SECRET”

Cu o experienta de 30 de ani, in domeniul esteticii si cosmeticii profesionale, PostQuam Cosmetics Spania produce exclusiv cosmetice profesionale, pentru ingrijirea corpului, fetei si parului. Produsele contin cei mai eficienti ingredienti si au rezultate spectaculoase, care au cucerit saloanele si clinicile de infrumusetare, din intreaga lume. Intr-o permanenta evolutie, PostQuam este folosit cu succes in 65 de tari, de catre 260.000 de esteticieni. Produsele PostQuam sint prezente in marile prezentari de moda si in cele mai renumite clinici internationale de infrumusetare si remodelare corporala.

“Alissi Bronte – High Scientific & Natural Beauty”

Produsele sunt fabricate in Spania, exclusiv din ape florale, zaharuri naturale, uleiuri esentiale pure, fructe, legume si plante medicinale ecologice, cultivate bio, in propriile gradini. Cercetatorii Alissi Bronte au dezvoltat formule exclusiviste, pentru tot ce inseamna ingrijirea tenului si a corpului. Cosmeticele organice Alissi Bronte NU contin: uleiuri minerale, parafina, parabeni, formol si conservanti, PABA (Para-amino-benzoic acid) si OMG-uri (organisme modificate genetic).