Kinga Sebestyen este cea care a adus Kangoo Jumps in Romania. Antrenor de fitness de peste 10 ani, Kinga isi doreste ca si romanii sa beneficieze de cea mai moderna tehnica de aerobic, care exista la ora actuala in lume. “Dupa multe antrenamente, corpul, muschii se obisnuiesc cu step-ul, pilates-ul si atunci e nevoie sa intervenim cu ceva si mai puternic.”

Specialistii spun ca, in timpul antrenamentului de kangoo jumps, arderea caloriilor incepe inca din primele minute. 10 calorii arse in fiecare minut, acesta este rezultatul acestui sport, pe cit de eficient, pe atit de amuzant. Exercitiile lucreaza fiecare muschi al corpului, dar in special fesierii si abdomenul. Sariturile de cangur topesc celulita, dezvolta forta musculara, mobilitatea, rezistenta, coordonarea miscarilor si simtul ritmului. Inainte de ora de sport, se poate aplica o crema anticelulitica, pentru rezultate si mai bune.

Ghetele pentru kangoo jumps au fost special concepute si sint folosite de astronautii de la NASA, pentru diverse exercitii. Ele au montate pe talpi niste arcuri speciale, care, la fiecare miscare, se intind si revin la pozitia normala. Talpa absoarbe socul cu solul si creeaza un efect de ricosaj, care atenueaza cu cel putin 60 % impactul asupra gleznelor, genunchilor, soldurilor si spatelui. Ghetele pentru Kangoo Jumps pot fi folosite pentru alergare, aerobic, fitness, dans, dar si pentru corectarea si prevenirea unor probleme de sanatate.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler