Tratamente anticelulitice de calitate, alimentatie corecta, minimum 2 litri de apa/zi – aceste sint elementele minime, care te ajuta sa scapi de celulita. Daca adaugi si putin sport, este cu atit mai bine. Iar daca folosesti si adjuvanti anticelulitici, asa cum sint unele alimente si ceaiuri, rezultatele vor aparea cu atit mai repede si vor fi cu atit mai bune. Detalii, in VIDEO.

Procesul de “topire” a nodulilor celulitici este unul complex, care nu se poate intimpla, peste noapte. Acorda-ti un timp, in care sa fii consecventa; lasa-ti organismul sa reactioneze, sa lucreze in ritmul pe care il simte potrivit. Nu poti scapa de celulita adunata in ani, cit ai clipi din ochi ! Atita timp cit celulita s-a adunat, s-a incapsulat si s-a transformat in noduli tari ca nuca, nu poti astepta ca ea sa dispara miraculos, dupa o sedinta de masaj sau dupa o impachetare. Rabdarea si perseverenta sint cele mai mari secrete, in lupta cu celulita. Miracole, nu exista, desi orice femeie si le-ar dori.

Nodulii celulitici trec prin diverse faze, pina ajung sa fie eliminati complet. Se poate intimpla ca, in timpul unui tratament anticelulitic, aspectul de coaja de portocala sa se amplifice, atunci cind nodulii trec din stadiile 3, 4, in stadiile 1, 2, si ajung la suprafata, imediat sub piele. Specialistii spun ca acesta nu este un motiv de panica, fiind un lucru firesc, in procesul de “distrugere” a celulitei.

In secventa VIDEO, poti sa afli ce se intimpla cu ei, in timpul tratamentelor anticelulitice si atunci cind faci masaj anticelulitic. De asemenea, vei gasi citeva sfaturi simple si practice, usor de aplicat la tine acasa, care te ajuta sa scapi de celulita. Sa-ti fie de folos !

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler