Cum să slăbesc

Cum să slăbesc

GHIMBIR, CEAI SI LAMIIE, DUPA MESELE COPIOASE

GHIMBIR, CEAI SI LAMIIE, DUPA MESELE COPIOASE

Carne de miel, sub diverse forme, drob, oua, cozonac - masa de Pasti ne aduce mincare grea si multa, iar, in aceasta perioada, este bine sa stim cum putem "spala" grasimile din organism, cum putem usura digestia si cum putem ajuta ficatul, sa suporte proteinele animale si grasimile. Iata, asadar, c...

Află mai multe
SECRETELE CEAIULUI VERDE, CA SA SLABESTI

SECRETELE CEAIULUI VERDE, CA SA SLABESTI

Poate este greu de crezut ca un aliment, un banal ceai, poate aduce beneficii, corpului tau, din cap, pina-n picioare. Acesta este, insa, adevarul: unul dintre alimentele-minune ale planetei, de care ar trebui sa ne bucuram cit mai des posibil, ne ingrijeste fiecare parte a corpului, consumat intern...

Află mai multe
SLABESTE, FARA SA TI SE LASE PIELEA

SLABESTE, FARA SA TI SE LASE PIELEA

Indiferent ce cura de slabire tii, indiferent ce tratamente anticelulitice faci, indiferent daca vrei sa scapi de 10 sau de 40 de kilograme, tonifierea este o etapa foarte importanta. A slabi frumos, fara vergeturi, fara piele lipsita de elasticitate, fara tesut lasat reprezinta telul oricarui progr...

Află mai multe
OUA FABERGE, PENTRU MASA DE PASTE

OUA FABERGE, PENTRU MASA DE PASTE

Pentru ca se apropie Pastele, mi-am amintit o minune de reteta, pe care am aflat-o acum vreo 2, 3 ani si care a avut un succes nebun, ori de cite ori am preparat-o. Ouale Faberge reprezinta o idee excelenta si inedita, pentru masa de Paste (si nu numai). Se prepara usor, sunt foarte gustoase si au e...

Află mai multe