ABONAMENTE SLABIRE PERSONALIZATE

ABONAMENTE SLABIRE PERSONALIZATE

10 ședințe
1400 Lei
 • Preț întreg: 1900 Lei
 • Include cele mai bune terapii
 • Cel mai bun abonament de slabire
14 ședințe
1700 Lei
 • Preț întreg: 2400 Lei
 • Include cele mai bune terapii
 • Cel mai bun abonament de slabire
18 ședințe
2200 Lei
 • Preț întreg: 3200 Lei
 • Include cele mai bune terapii
 • Cel mai bun abonament de slabire

 

big_ela   big_mihaela big_daniela

DE CE SA ALEGI ABONAMENTUL PERSONALIZAT

1. Personalizarea tratamentelor inseamna adaptarea la nevoile fiecarui organism, de la o sedinta, la alta, in functie de evolutie. Evolutia tesutul gras sau a celulitei depinde de multi factori: vechimea tesutului gras, alimentatie, consum de apa, sistem hormonal, virsta, stil de viata. In aceste conditii, vom adapta schema de tratament, in functie de nevoile fiecarei cliente. Ce inseamna, concret, acest lucru ? Iata, un exemplu: in cazul unei persoane care are tesut adipos vechi, intarit, incapsulat, impregnat cu apa si toxine, care sufera de o retentie hidrica profunda, primul pas este curatarea limfei, avind ca scop eliminarea surplusului de apa si de toxine si, implicit, inmuierea tesutului. Drenajul limfatic manual ajuta la permeabilizarea si inmuierea nodulilor adiposi si la eliminarea retentiei hidrica. Termosudatia actioneaza, de asemenea, in acest sens. In secundar, folosim metode de slabit si produse anticelulitice, fara sa agresam, insa, tesutul. In cazul nodulilor de grasime incapsulati si tari, exista riscul invinetirii, spargerii vaselor de singe, daca nu se lucreaza cu grija, urmind pasii corecti ai tratamentului. In citeva sedinte de tratament, grasimea se inmoaie si, abia din acest moment, se incepe lucrul intensiv pe tesutul adipos, si, in secundar, pe tonifiere, detoxifiere si preventia vergeturilor.

img_0884 big_ioana_final img_0875

2. Folosim toate procedurile pe care le avem in salon, incepind cu masajul manual si terminind cu cele mai noi si mai performante terapii, asa cum sint liposuctia virtuala, radiofrecventa si mezoterapia. Sintem unul dintre putinele saloane din tara, in care drenajul limfatic se face corect, din punct de vedere medical. Terapeutul care se ocupa de aceasta forma de masaj este asistent medical cu specializare in drenaj limfatic. De asemenea, in cadrul abonamentelor personalizate, folosim toate produsele profesionale PostQuam, pe care le puteti vedea detaliat, in magazinul nostru virtual – store.irinareisler.ro. Personalizarea tratamentelor ii ajuta pe terapeuti sa poata folosi produsele, tehnicile si aparatele in diverse momente, modalitati si combinatii, in functie de nevoile fiecarui organism.

big_ioana_final_0   3   anigabi_0

3. In cadrul fiecarei sedinte, parcurgem toate etapele unui program de slabire corect: pregatirea tesutului gras pentru actiunea metodelor de slabire, tratamentul anticelulitic si antiadipos propriu-zis si tonifierea/prevenirea vergeturilor/drenarea grasimii topite. O sedinta de tratament personalizat presupune 2 sau 3 terpii, in care regasim pasii enumerati mai sus, pe care ii respectam intotdeauna; este important nu doar sa slabesti, ci sa slabesti frumos si sa-ti pastrezi o stare de sanatate buna.

Iata citeva exemple, de sedinte personalizate, ca sa-ti poti face o idee despre felul in care lucram:

– imapachetare cu Therma Gel + Bio-Shock Cellucomplex la tunel cu infrarosii 40′ + drenaj limfatic manual

– ultrasunete cu Stretch Mark Repair si ser concentrat Body Firming Complex 20’+ impachetare la tunel cu infrarosu + presodrenaj)

– mezoterapie all body + electrostimulare

– ultrasunet Therma Gel + Bio-Shock Cellucomplex, cavitatie all body, presodrenaj

– ultrasunet Therma Gel + Bio-Shock Cellucomplex 20′, masca peel-off Slimming Peel-Off (slabire rapida) la tunel cu IR + electrostimulare

– masaj anticelulitic Moulding Cream + Bio-Shock Cellucomplex + radiofrecventa Therma Gel all body

4. Rezultatele obtinute cu ajutorul unui astfel de program complet si complex sint excelente. Impresiile clientelor confirma!

big_mirela_bun   luiza_0

guler800 gabriela_0

VALABILITATEA abonamentelor personalizate este de:

 • 60 de zile, de la data achizitionarii, in cazul abonamentelor de 10 sedinte
 • 70 de zile, de la data achizitionarii, in cazul abonamentului de 14 sedinte
 • 80 de zile, de la data achizitionarii, in cazul abonamentului de 18 sedinte

Sedintele neefectuate, pina in momentul expirarii abonamentului, vor fi anulate.

Salonul nostru se adreseaza exclusiv doamnelor si domnisoarelor.