Circulatie limfatica deficitara inseamna toxine adunate in organism, retentie hidrica, stare generala proasta si kilograme incapatinate, care nu vor sa plece, in ciuda eforturilor noastre. Intr-un program de slabire corect, drenajul limfatic este la fel de important, ca si tratamentele anticelulitice, el avind un cuvint greu de spus in evaluarea lunara a rezultatelor. Cum poti slabi mai multe kilograme, cu ajutorul drenajului limfatic ? Iata:

1. Zilnic, in sedintele de masaj sau de automasaj, foloseste miscarile ascendente, de jos, in sus, care favorizeaza circulatia venoasa si pe cea limfatica. Niciodata, nu aplica o crema sau un ulei cu miscari descendente ! Risti sa agravezi retentia hidrica si sa bulversezi mersul firesc al limfei !

2. Foloseste produse profesionale specifice, pentru a imbunatati circulatia limfatica. Pentru rezultate frumoase, asigura-te ca produsele alese sint de calitate si au ingrediente active recomandate pentru drenarea limfei.

3. Pentru a ajuta masajul si produsele profesionale, este bine sa consumi anumite alimente si sa excluzi, din meniurile tale, mincarurile care incarca organismul cu toxine. In secventa VIDEO, Gabriela, specialistul nostru in drenaj limfatic, iti ofera detalii.

4. Bea minimum 8 pahare cu apa, pe zi, daca vrei sa scapi de toxine, de retentia hidrica si de celulita ! Apa este miraculoasa, in curele de slabire si in detoxifiere. De fapt, fara ea, rezultatele obtinute pot fi minime…

Pentru ca organismul tau sa functioneze normal, este necesar sa-i asiguri o cantitate de apa, cit mai mare. Studiile specialistilor arata ca un adult sedentar, de virsta medie, ar trebui sa bea 240 ml de apa (un pahar), pentru fiecare 9 kilograme de greutate a corpului, adica 8-10 pahare/zi. De exemplu, o persoana de 54 de kilograme, trebuie sa bea 6 pahare cu apa, pentru a acoperi necesarul zilnic. In timpul verii si in timpul efortului fizic, trebuie crescuta si cantitatea de apa consumata.

CUM ESTE BINE SA DOZEZI APA, PE PARCURSUL ZILEI ?

Iata cum impart specialistii, care au realizat acest studiu, necesarul de apa zilnic:

* dimineata, pe stomacul gol: 240-355 ml apa

* pina la amiaza: 475-700 ml apa

* dupa-amiaza: 475-700 ml apa

* seara: 240 ml apa

DE CE TE AJUTA APA, SA SLABESTI ?

* previne constipatia.

* curata organismul de toxine. Rinichii contin 83 % apa. Cu cit bei mai multa apa, cu atit le va fi mai usor, rinichilor tai, sa elimine toxinele din corp.

* impiedica retentia hidrica, adica aparitia surplusul de apa, in muschi si tesuturi. Retentia de lichide nu este produsa de consumul mare de apa si nici nu se “vindeca” prin scaderea cantitatii zilnice de apa. Din contra ! Pentru eliminarea retentiei hidrice se recomanda un consum cit mai mare de apa, pentru a asigura o buna circulatie limfatica si sanguina.

Pentru sedinte de drenaj limfatic corect facut, te astept, zi de zi, la salon!

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler